Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Portálja Választások

Új forma, új tartalom (Videó)

• Publikálva: 2013.11.18. 09:55

Megújult Zalaegerszeg hivatalos honlapja. Az internetes portál nemcsak küllemében, hanem tartalmában is változott, alkalmazkodva a legmodernebb igényekhez is. A zalaegerszeg.hu híreit továbbra is a Zalaegerszegi Televízió szolgáltatja.

Mint Gyutai Csaba polgármester elmondta: az eddig működő városi honlap 2004-ben készült, azóta viszont elszalad az idő, hiszen sokan mobil internetet használnak, telefonról, táblagépről csatlakoznak az internetre, ezért szükség volt a megújítása.


Az új városi portál a legújabb operációs rendszerekkel, akár táblagépről vagy mobiltelefonról is elérhető. Újdonság az is, hogy a gyengénlátók számára is kifejlesztettek egy felhasználóbarát alkalmazást. A zalaegerszeg.hu népszerűségét jelzi, hogy a mérések szerint október végén egy hét alatt mintegy 27 ezren látogatták. A klikkelők több mint fele pedig rendszeres visszatér. Vannak látogatók Németországból, Angliából és Oroszországból is. Az oldal legvonzóbb része a hírtartalom, amit a Zalaegerszegi Televízió szolgáltat.

Új forma, új tartalom

- Egy kiváló kolléganőnk, Tószegi Dóra foglalkozik ezzel – mondta Tompa Gábor, a televízió igazgatója. - Sok videó anyag kerül fel, és ettől még mozgalmasabb az oldal. Örülök, hogy megújult, hiszen ez a forma kezd hasonlítani arra, amilyennek egy korszerű városi portálnak lennie kell.


A városi portál továbbra is lehetőséget kínál elektronikus ügyintézésre és közérdekű bejelentésre is.

P.Á./B.P.

Fotó: Seres Péter

Kapcsolódó videók

video
Ugrás a videó oldalára